Str. Caloianca nr. 37 Slatina, Olt 230107 11:00 AM - 10:00 PM +4 0730 421 212

 

TERMENI ȘI CONDIȚII

Promoțiile nu se cumulează cu alte oferte aflate deja în derulare.

Imaginile prezentate pe site sunt cu titlu de prezentare si pot diferi in orice mod (culoare, aspect etc.) față de produsele livrate.

  • Ne rezervăm dreptul de a modifica prețurile și promoțiile aflate în derulare fără o notificare în prealabil.
  • Comandă minimă este de 15 lei în zona de livrare Slatina (cu excepția zonelor: Alro, Cireasov, TCH, Pirelli unde comanda minimă este de 30 de lei).
  • Ne rezervăm dreptul de a decide dacă putem livra în afara ariei noastre, în timp util.
  • Prețurile produselor sunt exprimate în lei și includ TVA.
  • Modalități de plată : numerar sau cu cardul.
  • Produsele noastre pot conține următorii alergeni : Gluten din grâu, ouă și/sau derivate, lapte și/sau derivate, soia și/sau produse pe bază de soia, pește și/ sau produse pe bază de pește.
  • Dimensiuni Pizza: 28cm, 32cm, 41cm, 45cm.
  • Timpul de livrare este între 30 si 60 de minute. Pentru comenzile plasate telefonic timpul de livrare este menționat de operator.

RETURNAREA PRODUSELOR / ANULAREA COMENZILOR
Clientul poate solicita returnarea produselor / anularea comenzilor in urmatoarele situatii:
Comenzile prezinta deteriorari severe.
-Exista intarzieri in livrarea produselor mai mari de 2 ore, calculate din momentul lansarii comenzilor.
-Produsele au fost livrate/facturate gresit. Livrarea altor produse decat cele solicitate trebuie semnalata imediat, iar consumatorul poate refuza receptia.
Consumatorul poate solicita returnarea acestuia pentru inlocuire, iar in situatia in care produsul nu se mai afla pe stoc, poate opta pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii.
Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, va plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, va primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor.
Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de client.
Renuntarea la cumparare in mod repetat va putea fi considerata un abuz.
In momentul efectuarii unei comenzi, Clientul declara ca a luat cunostinta si este intru totul de acord cu cele mentionate mai sus.
Acceptarea acestor termeni si conditii da nastere unui veritabil contract intre parti, facand aplicare clauzelor Codului Civil.

În conformitate cu Legea nr. 677/2001, privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, clientul este informat că scopul solicitării, colectării și procesării datelor, este în principal procesarea comenzii d-voastră, iar in subsidiar în cazul în care s-a dat acceptul expres de a primi Anunțurile de la Cuptoru’ cu Lemne prin bifarea opțiunii „Doresc să primesc anunțuri” este transmiterea de informații de interes general, informații cu privire la promoții și oferte.

Prin accesarea site-ului nostru, efectuarea de comenzi telefonice și/sau în punctele de desfacere, clientul își dă acordul ca datele lui personale să fie prelucrate de către S.C. Mecado Cons 2007 S.R.L.

S.C. Mecado Cons 2007 S.R.L. garantează respectarea drepturilor conferite de Legea nr. 677/2001, art. 12-18 privind prelucrarea datelor cu caracter personal, în calitate de persoană vizată: dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție asupra datelor, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a se adresa justiției. Aceste drepturi pot fi exercitate prin intermediul unei simple cereri scrise, semnată și datată, ce va fi trimisă prin poșta la adresa: S.C. Mecado Cons 2007 S.R.L,  Str. Caloianca nr. 37 Slatina, Olt 230107.

Nu ai niciun produs în coș.

Comanda Pizza Online

Poți comanda pizza online ușor și rapid!

O metoda mai rapidă de a comandă direct de pe smartphone, în cateva atingeri comanda ta este în cuptor!

Încearcă noua aplicație!

Descarcă aplicația Cuptoru’ Cu Lemne pentru telefonul mobil.

O metoda mai rapidă de a comandă direct din buzunarul tău, în cateva atingeri comanda ta este în cuptor!